Over Kleine Revolutie

Muiterij onder makers, denkers en doeners.
Inspiratie en informatie over bottom-up-initiatieven rond duurzaamheid.
Sinds okt. ’16.

Wie?

linkedinKleine Revolutie is een initiatief van Isabelle Vanhoutte (º1987). Ze is freelance journaliste en in een vorig leven tentoonstellingsmaker, leerkracht en oprichter van het gratis kunstentijdschrift Harmonie. Ze is mama van twee bengels van 5. Isabelle interviewt, schrijft en fotografeert (af en toe).

Bruno Morez (°1986) is linguïst en journalist van opleiding, fietsenmaker van beroep, “new journalist” in het diepst van z’n gedachten. Bruno herleest en herwerkt de reportages.

Karlijne Geudens (°1989) fotografeert.

Heleen Peeters (°1988) ademt fotografie. Ze werkt als fotograaf met (vaak) oude technieken aan series over hedendaagse onderwerpen. Als ze niet achter de camera staat helpt Heleen achter de schermen aan tentoonstellingen en boeken voor andere beeldmakers.

Elke Van den Ende (°1988) twijfelt of ze zichzelf fotograaf mag noemen. Ze is opgeleid als historica, werkt in onderwijsbeleid en tilt huwelijksfotografie naar een hoger niveau.


Jonathan Debeer
(°1986) is fotograaf en mede-oprichter van fotocollectief iso800. Na jaren zwelgen in toekomst- en klimaat-pessimisme besloot hij zijn passie voor fotografie aan te wenden voor de goede zaak. Dat zijn vrouw zijn gezaag erover beu was, was een extra duwtje in de rug.

Tijs Vervecken (°1989) fotografeert (liefst wolken).

Advertenties