Boek

In 2020 maakte ik met Celine Willmore en Chloe Janssens van Henri Lejeune het Handboek voor de Circulaire Economie – een ABC.

Het werd een referentieboek over de circulaire economie voor zowel ervaringsdeskundigen als voor wie nieuwsgierig is naar het onderwerp. Met inspirerende cases uit onze regio, mooie beelden, een heldere uitleg en uitgebreide referentiepagina’s met de laatste stand van zaken. Een startpunt voor iedereen die meer wil weten over de circulaire economie.

Waarom een boek?

Samen met collectief Henri Lejeune verdiepte ik me de afgelopen jaren in de circulaire economie. We gingen de baan op, interviewden ondernemers in alle landstreken, maakten podcasts, schreven analyses en reflecteerden. Waar we samen goed in zijn, is boeken maken. Wat we bijleerden goten we in een mooi handboek, opgebouwd als ABC. Het staat boordevol interessante weetjes, adressen en inzichten rond de circulaire economie en is zo circulair mogelijk gemaakt.

Meer info en bestellen kan via henrilejeune.com/boek. Het boek kost 30 euro excl. verzending. Het is ook in digitale versie beschikbaar (ePub en pdf).