Handboek voor de Circulaire Economie

Wie mij de laatste maanden on- of offline tegenkwam was heel misschien al op de hoogte: tijdens de lockdown schreef ik een boek, dat nadien onder handen genomen is door een geweldige vormgever. En het is te koop!

Het boek staat boordevol interessante weetjes, adressen en inzichten rond de circulaire economie. En het is zo circulair mogelijk gemaakt. Het bestaat ook in digitale versie (ePub en pdf).

Bestellen kan via henrilejeune.com/boek. Het kost 30 euro excl. verzending.

Waarom een handboek?

De afgelopen jaren verdiepten we ons met ons collectief Henri Lejeune in de circulaire economie. We gingen de baan op, interviewden ondernemers in alle landstreken, maakten podcasts, schreven analyses en reflecteerden. Waar we samen goed in zijn, is boeken maken. Tijd om wat we bijleerden in een mooi handboek te gieten. En dat handboek is nu af!

Het ‘Handboek voor de Circulaire Economie – een ABC’ is een referentieboek over de circulaire economie voor zowel ervaringsdeskundigen als voor wie nieuwsgierig is naar het onderwerp. Met inspirerende cases uit Nederland en België, mooie beelden, een heldere uitleg en uitgebreide referentiepagina’s met de laatste stand van zaken.

Een startpunt voor iedereen die meer wil weten over de circulaire economie.

Meer info vind je op henrilejeune.com/boek

Een gedachte over “Handboek voor de Circulaire Economie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s