Boek! En lezingen! (steun je mee?)

Een handboek over circulaire economie. En je kan het kopen in voorverkoop.

Autodelen, CCU, gemeenschapsmunten, open source, zeldzame aarden: de termen doen een belletje rinkelen, maar waarvoor staan ze precies? En wat betekenen ze voor de circulaire economie? Waarom zijn ze belangrijk voor morgen?

De afgelopen jaren verdiepten we ons met het collectief Henri Lejeune (fotograaf Karlijne Geudens en vormgever Chloe Janssens en ik) in de circulaire economie. We gingen de baan op, praatten met ondernemers in alle landstreken, maakten podcasts, schreven analyses en reflecteerden.

Waar we samen goed in zijn, is boeken maken. Tijd om wat we bijleerden in een mooi handboek te gieten.

‘Het ABC van de circulaire economie’ wordt een referentieboek over de circulaire economie voor zowel ervaringsdeskundigen als voor wie nieuwsgierig is naar het onderwerp. Met inspirerende cases uit Nederland en België, mooie beelden, een heldere uitleg en uitgebreide referentiepagina’s met de laatste stand van zaken.

Een startpunt voor iedereen die meer wil weten over de circulaire economie.

Het boek gaat samen met een lezingenreeks: via de crowdfunding kan je een lezing boeken op maat van jouw organisatie. Concreet kies je als voor een lezing drie thema’s/letters uit het boek. Die worden centraal behandeld in de lezing, met aandacht voor specifieke vragen van jouw organisatie.

We walk the talk. We geloven in duurzaam ondernemen, dat zie je ook aan het boek. Het boek wordt duurzaam ontworpen en uitgegeven (plantaardige inkten, duurzaam papier, slim ontwerp, samenwerking met een coöperatieve drukkerij op fietsafstand).

Benieuwd? Zin om te steunen? Check onze crowdfundingcampagne via Ulule!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s