Wie?

Isabelle Vanhoutte (º1987) is journaliste, tentoonstellingsmaker, leerkracht en mama van twee bengeltjes. Ze is opgeleid als historica en kunstwetenschapper. In 2010 richtte ze het gratis kunstentijdschrift Harmonie op. Isabelle maakt de reportages, waarvoor ze interviewt, schrijft en (af en toe) fotografeert.

Bruno Morez (°1986) is linguïst en journalist van opleiding, fietsenmaker van beroep, “new journalist” in het diepst van z’n gedachten. Bruno herleest en herwerkt de reportages.

Tijs Vervecken (°1989) fotografeert (liefst wolken).

Karlijne Geudens (°1989) fotografeert.

Heleen Peeters (°1988) ademt fotografie. Ze werkt als fotograaf met (vaak) oude technieken aan series over hedendaagse onderwerpen. Als ze niet achter de camera staat helpt Heleen achter de schermen aan tentoonstellingen en boeken voor andere beeldmakers.

Elke Van den Ende (°1988) twijfelt of ze zichzelf fotograaf mag noemen. Ze is opgeleid als historica, werkt in onderwijsbeleid en tilt huwelijksfotografie naar een hoger niveau.

Jonathan Debeer (°1986) is fotograaf en mede-oprichter van fotocollectief iso800. Na jaren zwelgen in toekomst- en klimaat-pessimisme besloot hij zijn passie voor fotografie aan te wenden voor de goede zaak. Dat zijn vrouw zijn gezaag erover beu was, was een extra duwtje in de rug.

Advertenties